Ресторани України
Ресторани Миколаїва | Ресторани Мигово | Ресторани Городенка |
Ресторани Буковель | Ресторани Драгобрат | Ресторани Ялти |
Ресторани Харківа
|
Ресторани Суми
|
Ресторани Східниця
|
Ресторани України - це величезна кількість закладів різної тематики, що задовольнять для будь-які кулінарні уподобання цінителів ресторанного мистецтва. Завдання нашого сайту - об'єднати максимум закладів харчування України і представити їх за допомогою віртуальних панорам і 3D турів. На нашому сайті ви завжди зможете вибрати для себе найвишуканіший і приємний ресторан, піцерію чи кафе для вечері при свічках, пропозиції руки і серця, святкування урочистих подій або для бізнес-ланчу, віртуально побувавши в будь-якому з ресторанів України, і знайти контактні дані представлених тут закладів. Ресторани України пропонують різні варіації меню, цікаві та незвичайні інтер'єри, комфортну атмосферу для повноцінного відпочинку.
Ресторани в Україні представляють собою величезну кількість закладі різної спрямованості, де ви в першу чергу можете смачно поїсти - різні заклади представляють як знайомі нам блюда, так і вишукані делікатеси з екзотичних продуктів. Меню ресторанів залежить від кухні, яка в них представлена. В ресторанах України найбільш поширеними є щедра своїми традиціями національна українська кухня, витончена європейська кухня, а також кухня східних народів, яка відрізняється багатством спецій і ароматів. Нерідко в окремих областях України можна зустріти ресторани, де готують страви місцевої кухні, які характерні для сусідніх країн. Останнім часом дуже популярною є також японська кухня, і існує ряд ресторанів і барів, де левову частку меню займають різні варіанти суші, ролів і сашимі. Окремою стилістикою володіють ресторани, де сервіруються страви італійської та французької кухні. Такі заклади часто відрізняються особливим стилем, для них характерна атмосфера, притаманна цим європейським країнам.
Ресторани України різноманітні своїм меню, внутрішнім змістом, який тісно переплітається із зовнішнім виглядом, тобто, обстановкою самого ресторану. Безумовно, для теплої корчми, обставленій в етнічному стилі з елементами народного мистецтва характери будуть українські. У залі, оформленому в стилі «прованс», хочеться замовити рататуй і червоне французьке вино. Мексиканські мотиви навівають спогади про пекучої текиле та гострих м'ясних стравах. В Україні можна знайти ресторан або кафе відповідно до будь цікавить вас тематикою, а також заклади з залами класичних, «ресторанних» інтер'єрів, які виглядають благородно, вишукано і налаштовують на урочистий лад. Такі ресторани отримали велике поширення, і традиційно підходять для організації святкових заходів - корпоративних вечірок, днів народження, весіль.
Унікальну атмосферу в будь-якому ресторані створюють усілякі дрібниці - свічки на столиках, вишивка на скатертини, унікальна посуд і столові прилади, навіть пензлики на шторах. Особливу роль відіграє фон в ресторані - музика, яка доповнює смачну вечерю, бізнес-ланч або весільний банкет. Ресторани можуть надати легкі блюзові ритми, що не заважають бесідам, запалювальних виконавців живої музики або невгамовних ді-джеїв. Все залежить від тематики ресторану і вибору відвідувачів.
Ресторани України здатні здивувати навіть найдосвідченіших гурманів, і це не дивно, адже ресторанний бізнес в Україні зробив за останні роки величезний ривок вперед. Зміни торкнулися всієї сфери ресторанної індустрії України, багато рестораторів розширили асортимент пропонованих страв включивши в меню блюда європейської, середземноморської, індійської кухонь, а також страви інших країн і регіонів. У зв'язку з усе більшою інтеграцією України в Європу в ресторанах розширився асортимент продуктів, використовуваних для приготувань страв. Сібас, дорадо, морський окунь, кальмари, оливки, маскапоне, саваярді, сир з пліснявою, моцарелла і багато інших продуктів, які в СРСР були в дефіциті, тепер рікою хлинули на ринок України і використовуються для приготування ресторанних страв. Також багато ресторанів України традиційно радують своїх відвідувачів якісно приготовленими стравами української національної кухни- борщ і вареники, галушки, зрази, холодець, заливна риба, фарширована щука, січеники та крученики, буженина, котлета по-Киевски, всі ці давно знайомі нам блюда подобаються тепер не тільки українцям, а й туристам з інших країн. Ресторани України також пропонують гостям чудові дессерти- тут і традиційні млинці, налисники з медом да варенням, оладки, пироги, торти так і більш вишукані мафіни, тірамісу, брауни, меренги, безе та інші тістечка. Багато ресторанів України оновили інтер'єри, стежать за тим, щоб продукти в ресторанах були свіжими, а клієнти залишилися задоволені атмосферою ресторану і обслуговуванням. Значну роль в підвищенні загального рівня ресторанної культури відіграли ЗМІ- телепередачі «Ревізор», «Інспектор Фреймут», «Пекельна кухня», "Смак", журнали «Ресторанний гід», «Зі смаком» та інші.
Ресторанний бізнес в Україні розвивається і розширюється з кожним днем. Ознайомитися з найбільш яскравими його представниками, оцінити красу інтер'єрів і дізнатися про пропозиції ресторанів України ви завжди можете на нашому сайті, а віртуальні тури ресторанів, створені за допомогою найдосконалішою професійної фототехніки і сучасного ліцензійного ПЗ допоможуть повністю зануритися в атмосферу закладу, оцінити всю красу інтер'ера , вибрати для себе відповідний ресторан і заздалегідь забронювати столик, замовити банкет, корпоратив, весільний банкет і т.д.